Лабораторія шоколаду

Проект з хімії в цьому році представлений «Лабораторією шоколаду».

Метою роботи стане дослідження шоколадної субстанції, яка досить часто потрапляє в рюкзаки лапшистів.

На роботу запрошують:

 

  • хіміків-аналітиків
  • органіків
  • дегустаторів з досвідом роботи не менше 2-х років.
Керівник проекту - Махоткіна Наталя Станіславівна

Фотографії:

Наші журналісти дізнались трохи більше від Наталії Станіславівни про цей проект

-Чим на даний момент займається ваш проект?

- Він весь у пошуку. Ми працюємо над розробкою нового складу шоколаду. Ми вже дуже скоро запустимо власну лінію власного шоколаду у виробництво.

- Що ви зробили вже на даний момент?

- Ми відкрили для себе склад, що використовувався у давні часи. Також ми познайомились із якісними реакціями щодо складу шоколаду і будемо від цих компонентів відштовхуватись.

- А буде щось ще?

- Це вже таємниця нашого проекту.

- Дякую. Сподіваємось побачити це на презентації. До побачення.